De Schilder. De grootste vriend van uw huis.

Uw huis is een kostbaar bezit. Daarom is het verstandig het onderhoud van uw huis te laten uitvoeren door de vakman. Investeren in het onderhoud van uw woning is investeren in de toekomst. De waarde van uw huis wordt mede bepaald door de staat van onderhoud en schilderwerk is daarin een belangrijke factor.

Schilderen is meer dan alleen verf opbrengen. Een groot deel van het werk bevindt zich onder de uiteindelijke afwerklaag. Bij Paul Koning Schilderwerk krijgt u niet alleen een oogverblindend mooi eindresultaat maar ook het voorwerk wordt door ons met kwalitatief hoogwaardige producten en uiterste zorg uitgevoerd, waardoor een hoge mate van duurzaamheid wordt verkregen. Zo heeft uw huis na behandeling door Paul Koning Schilderwerk jarenlang die uitstraling waar u van droomt.

De kleurkeuze is trendgevoelig en voor veel mensen een lastige keuze. Wij kunnen door onze gedegen vakkennis en jarenlange ervaring u hierin adviseren om samen met u tot de juiste keuze te komen. Door een goede kleurstelling te bepalen geeft u uw huis een eigen karakter en uitstraling geheel aangepast aan uw persoonlijke smaak.
Ook het vertrouwen in uw schilder is bij uitvoering van schilderwerk in en om uw woning van groot belang. Wij doen ons uiterste best uw vertouwen waard te zijn en zorgen ervoor dat de overlast die u ondervindt tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden tot een minimum beperkt blijft.